Başakşehir’den 2018’in son transfer bombası

Medipol Başakşehir ara transfer dönemine hızlı başladı.

28 Aralık 2018 Cuma 07:13
Başakşehir’den 2018’in son transfer bombası






Başakşehir’den 2018’in son transfer bombası

   Medipol Başakşehir ara transfer dönemine hızlı başladı.Spor Toto Süper Lig lideri Medipol Başakşehir, kadrosunu Demir Grup Sivasspor'un Brezilyalı yıldızı Robinho ile güçlendirdi. Sivasspor, anlaşmayı resmi internet sitesinden de duyurdu.

Spor Toto Süper Lig’de sezonun ilk yarısını lider noktalayan Medipol Başakşehir, Demir Grup Sivasspor’un Brezilyalı yıldızı Robinho’yla anlaşmaya vardı. Sivasspor da kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama ile anlaşmayı doğruladı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Kulübümüz Robson De Souza (Robinho)'nun transferi için Medipol Başakşehir Futbol Kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır.

Kamuoyuna duyurulur.”

Robinho bu sezon forma giydiği 16 resmi maçta 8 gol ve 2 asiste imza attı. Geçen sezon devre arasında Sivasspor kadrosuna katılan Robinho, 14 maçta forma giymiş ve 4 gol ile 2 asist kaydetmişti.

   Aynı zamanda Medipol Başakşehir’in resmi Twitter hesabından da transferle ilgili bir paylaşım yapıldı. Demir Grup Sivasspor’un açıklamasına benzer bir şekilde. Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ve Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın fotoğrafı ile yapılan paylaşımda, “Kulübümüz Robson De Souza (Robinho)'nın transferi için Demir Grup Sivasspor Kulübü ile anlaşmaya varmıştır. Her iki kulübe de hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.

Sözcü

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.