Bayern Münih yarı finalde

Bayern Münih evinde Sevilla ile berabere kalarak yarı finale yükseldi

12 Nisan 2018 Perşembe 11:24
Bayern Münih yarı finalde






Bayern Münih yarı finalde

      Bayern Münih evinde Sevilla ile berabere kalarak yarı finale yükseldi.Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçında Bayern Münih, deplasmanda 2-1 mağlup ettiği Sevilla ile 0-0 berabere kalarak yarı finale yükseldi.Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş mücadelesinde Bayern Münih, deplasmanda 2-1 yendiği Sevilla'yı sahasında ağırladı. Bayern Münih, Sevilla'ya karşı avantajını koruyarak yarı finale yükselmeye hak kazandı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf Bayern Münih oldu.

   Alman ekibi, James Rodriguez ve Robben'in şutlarıyla Sevilla kalesinde tehlike yarattı ancak gole ulaşamadı. İlk yarının ilerleyen dakikalarında Sevilla, Münih baskısına cevap vererek Escudero ile pozisyonlar yakaladı ama bu pozisyonları gole çeviremedi.Golsüz maçta Bayern bileti aldı Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçında Bayern Münih, deplasmanda 2-1 mağlup ettiği Sevilla ile 0-0 berabere kalarak yarı finale yükseldi. 

  

Anahtar Kelimeler:
SevillaBayern Münih
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.