Beşiktaş, Sivas'a Gitti

İstanbul- Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonunun 23. haftasında yarın (8 Mart) saat 14.00'te Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşılaşacağı M. Sivasspor maçı için Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan THY'ye ait özel bir uçakla...

07 Mart 2015 Cumartesi 15:29
Beşiktaş, Sivas'a Gitti






İstanbul-



Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonunun 23. haftasında yarın (8 Mart) saat 14.00'te Sivas 4 Eylül Stadı'nda karşılaşacağı M. Sivasspor maçı için Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan THY'ye ait özel bir uçakla Sivas'a uçtu.

Başkan Fikret Orman, İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Kaya Yılmaz, Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse ve Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar, kafilede yer aldı.

Teknik Direktör Slaven Bilic, M. Sivasspor maçı kadrosuna şu futbolcuları dahil etti:

Cenk Gönen

Günay Güvenç

Veysel Sapan

Ersan Gülüm

Atınç Nukan

Serdar Kurtuluş

Ramon Motta

Daniel Opare

Necip Uysal

Veli Kavlak

Atiba Hutchinson

Oğuzhan Özyakup

Tolgay Arslan

Kerim Frei

Gökhan Töre

Olcay Şahan

Jose Sosa

Eslem Öztürk

Mustafa Pektemek

Demba Ba

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.