Borussia Dortmund Maçı Öncesi Galatasaray'a Melo Müjdesi

İstanbul- Şampiyonlar Ligi'nde Almanya'nın Borussia Dortmund takımıyla 4 Kasım Salı günü deplasmanda karşılaşacak Galatasaray'da Felipe Melo'nun iyileşmesi teknik heyeti sevindirdi. Melo, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bu sabah yapılan...

02 Kasım 2014 Pazar 16:02
Borussia Dortmund Maçı Öncesi Galatasaray'a Melo Müjdesi






İstanbul-

Şampiyonlar Ligi'nde Almanya'nın Borussia Dortmund takımıyla 4 Kasım Salı günü deplasmanda karşılaşacak Galatasaray'da Felipe Melo'nun iyileşmesi teknik heyeti sevindirdi.

Melo, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bu sabah yapılan antrenmanın tamamında takımla çalıştı. Sakatlığı süren Aydın Yılmaz ise takımdan ayrı salonda ve sahada kuvvet ile dayanıklılık çalışması yaptı.

Sarı-kırmızılı ekip, Borussia Dortmund maçı için İstanbul'daki son antrenmana üç grup olarak yapılan top kapma çalışmasıyla başladı. Sarı-kırmızılılar, çalışmanın ana bölümünde gruplar halinde taktik uygulamalar üzerinde durdu.

SARI-KIRMIZILILAR BORUSSİA DORTMUND MAÇI İÇİN YARIN ALMANYA'YA GİDECEK

Galatasaray, Borussia Dortmund maçı için yarın sabah Almanya'ya gidecek. Özel uçakla Dortmund'a hareket edecek sarı-kırmızılı takım, maçın oynanacağı Signal Iduna Park'ta TSİ 20.00'de son antrenmanını yapacak. Teknik direktör Prandelli ve bir futbolcu da TSİ 19.30'da statta basın toplantısı düzenleyecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.