BUCASPOR'DA EMRECAN'IN FORMA UMUDU

BUCASPOR'da sezona iyi bir başlangıç yapan ancak son 7 haftada kadroya dahi giremeyen Emrecan'a Manisaspor deplasmanı öncesi gün doğdu. Performansındaki düşüş ve davranışları nedeniyle teknik direktör Sait Karafırtınalar'ın kadroya...

19 Aralık 2014 Cuma 13:16
BUCASPOR'DA EMRECAN'IN FORMA UMUDU






BUCASPOR'da sezona iyi bir başlangıç yapan ancak son 7 haftada kadroya dahi giremeyen Emrecan'a Manisaspor deplasmanı öncesi gün doğdu.
Performansındaki düşüş ve davranışları nedeniyle teknik direktör Sait Karafırtınalar'ın kadroya almadığı genç stoper, Henrique'nin cezalı, Gökhan'ın da sakat olması yüzünden forma için umutlandı. Derbide savunmanın göbeğinde Tahacan-Nsaliwa ikilisini oynatmayı planlayan Karafırtınalar'ın Emrecan'ı da alternatif olarak düşündüğü öğrenildi.
Manisaspor maçını mutlaka kazanamaları gerektiğini anlatan Sait Karafırtınalar, "Galibiyet, küme düşme stresimizi yok edecek. Düşme hattında yer alan Manisaspor da bu karşılaşmaya büyük önem veriyor. Ancak 3 haftadır yenilmiyoruz. Bu alışkanlığı sürdürmek istiyoruz" dedi.
Sait Karafırtınalar'ın Orduspor maçında kadroya almadığı, geçen haftaki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında ise yedek oturttuğu kaptan Zafer'i yeniden ilk 11'de oynatabileceği öğrenildi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.