Bursaspor dibe vurdu

 Bursaspor evinde oynadığı karşılaşmada Rizespor'a yenilerek düşme hattı sınırına geldi.

16 Şubat 2019 Cumartesi 21:12
Bursaspor dibe vurdu






Bursaspor dibe vurdu

   Bursaspor evinde oynadığı karşılaşmada Rizespor'a yenilerek düşme hattı sınırına geldi.Spor Toto Süper Lig 22. hafta mücadelesinde Bursaspor’a konuk olan Çaykur Rizespor, 2-0 galip gelerek düşme hattından kurtulmayı başardı. Bursaspor ise düşüşünü sürdürerek küme düşme hattının sınırına geldi.

Karşılaşmaya kötü başlayan Bursaspor 12. dakikada Aatıf Chahechouhe’nin golüyle 1-0 geriye düştü. Takıma erken müdahale etmek isteyen Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba 30. dakikada sarı kartı bulunan genç futbolcu Ramazan Keskin’i oyundan aldı.

Maçın 35. dakikasında ise taraftarın kendisine yönelik tepkisi nedeniyle oyundan çıkmak isteyen Yusuf Erdoğan yerini Burak Kapacak’a bıraktı.

İkinci yarıda Bursaspor’un beraberlik için baskısı sonuç vermezken 78. dakikada Azubuike skoru 2-0’a getirdi ve Çaykur Rizespor bu skorla sahadan galibiyetle ayrıldı.

Çaykur Rizespor ligin ikinci yarısında oynadığı beşinci maçındaki dördüncü galibiyetini alarak puanını 25 yaptı. Bursaspor ise 24 puanda kaldı.

(Skor)

Anahtar Kelimeler:
BursasporRizespor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.