Bursaspor-sivasspor Soyunma Odaları

Bursaspor’un Sivasspor’u 3-0 yendiği karşılaşma sonrasında teknik adam ve futbolcular maçlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımın ruhunun oluştuğuna dikkat çekti. Şenol Güneş,...

01 Kasım 2014 Cumartesi 18:52
Bursaspor-sivasspor Soyunma Odaları






Bursaspor’un Sivasspor’u 3-0 yendiği karşılaşma sonrasında teknik adam ve futbolcular maçlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımın ruhunun oluştuğuna dikkat çekti.

Şenol Güneş, ''Bizim için çok önemli maçtı. Birçok şeyi kazandık. Sayısı az kaletisi yüksek taraftarımız vardı. Onlara teşekkür ediyorum. Prokavatif olaylara rağmen takıma sahip çıktılar. Cezalı gibi oynadık. Balıkesir maçında olduğu gibi yine onların desteğini hissettik. Rakibin oyun bozma anlayışına hakem yardımcı oldu. Böyle bir durumda Mersin’de kaybetmiştik. Ama burada zaman zaman sinirlenmemize rağmen kişiliğimizi kaybetmedik. Kazandık. Zaman zaman bu tip olumsuzluklar futbolcuları olumsuz etkiliyor. İyi oynayan bizdik. Süreyi hakem ve rakip azalttı. İyi oynayanları futbol oynayanları bana göre teşvik etmek lazım. Biz bu açıdan çok haksızlığa uğradık. Bunlar maçlarda görünmeyenler. Futbol adına rakiplerimiz sürekli oynatmamayı tercih etti. Futbolcularımızın oyun disiplini, son dakikaya kadar asılmaları güzeldi. Gollerin değişik isimlerden takım ruhunu oluştuğunu gösteriyor. Bireysel yetenekler ön plana çıkması sevindirici. Geriye bakıp üzülmeye gerek yok. Elimizdekinin kıymetini bilelim, neyi kazanacağız ona dikkat etmeliyiz' dedi.

CARLOS: İYİ TAKIMA YENİLDİK

Sivasspor teknik rirektörü Roberto Carlos, 'İyi takıma karşı alınmış mağlubiyet. Bu sezon Bursaspor iyi sezon geçiriyor. Bursaspor maçına iyi başladık. Bütün atakları engelledik. 2 net pozisyon bulduk. Biz atamadık. Onlar değerlendirdiler. Biz buraya galibiyet için geldik. Oyuncularımızın tempoyu soğutma istemine Bursaspor taraftarının tepkileri normaldir. Maç içinde olan şeyler bunlar' dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.