Denizlispor İddiali Kayserispor Önünde

PTT 1'inci Lig'de üst sıralardan kopmama mücadelesi veren Denizlispor, yarın şampiyonluk yarışının iddialı takımlarından Kayserispor'a konuk olacak. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda saat 18.00'de başlayacak karşılaşmayı...

02 Kasım 2014 Pazar 13:16
Denizlispor İddiali Kayserispor Önünde






PTT 1'inci Lig'de üst sıralardan kopmama mücadelesi veren Denizlispor, yarın şampiyonluk yarışının iddialı takımlarından Kayserispor'a konuk olacak.
Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda saat 18.00'de başlayacak karşılaşmayı Deniz Çoban yönetecek, yardımcılıklarını Seçim Demirel ve İlker Takpak yapacak. Yeşil siyahlı ekipte sakat olan Andonov ile cezalı Burak forma giyemeyecek.
Geçen hafta sahasında Boluspor'a 3-0 yenilerek ağır yara alan Denizlispor, zorlu deplasmandan üç puanla dönerek beş haftalık galibiyet hasretine son vermeyi hedefliyor. "Hedefimiz galibiyet" diyen teknik direktör Özcan Bizati, "Süper Lig tecrübeli oyunculardan kurulu rakibimizin gücü ortada. Ancak biz de iyi bir takımız. Savunmada hata yapmazsak, bu maçtan puanla döneriz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.