Denizlispor: "rakip Alanda Topu Ayağımızda Tutamıyoruz"

PTT 1'inci Lig'de 6 maçta 1 galibiyet, 5 beraberlik elde eden Denizlispor'un teknik direktör Özcan Bizati, rakip sahada topu ayaklarında tutamamalarının en büyük dezavantajları olduğunu söyledi. Takımın iyi mücadeye ettiğini,...

21 Ekim 2014 Salı 13:31
Denizlispor:






PTT 1'inci Lig'de 6 maçta 1 galibiyet, 5 beraberlik elde eden Denizlispor'un teknik direktör Özcan Bizati, rakip sahada topu ayaklarında tutamamalarının en büyük dezavantajları olduğunu söyledi.
Takımın iyi mücadeye ettiğini, kazanmak için her futbolcunun kapasitesini zorladığını dile getiren Özcan Bizati, "Ama baskı yediğimiz anlarda maçlarımız maalesef tenis maçına dönüyor" dedi. "Sahamızdan pas yaparak çıkmakta zorlandığımız gibi rakip sahada topu da tutamıyoruz" diyen Özcan Bizati, şöyle devam etti:
"Yarı alanımızdan çıkan her top birkaç saniye sonra rakibe geçip atak olarak geri dönüyor. Genkov iyileşerek takıma döndü. Bulgar oyuncunun en önemli özelliklerinden biri de sahip olduğu topu kolay kolay kaybetmemek. Bundan sonra top kontrolü konusunda sıkıntı yaşamayacağız."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.