Denizlispor'da hedef 3 galibiyet

PTT 1'inci Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Denizlispor, dönüm maçlarından birinde Karşıyaka'yı 2-0 yenerek umutlanırken yeşil siyahlı ekipte göreve başladığından bu yana ilk galibiyetini alan teknik direktör Mehmet Altıparmak,...

26 Nisan 2015 Pazar 12:23
Denizlispor'da hedef 3 galibiyet






PTT 1'inci Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Denizlispor, dönüm maçlarından birinde Karşıyaka'yı 2-0 yenerek umutlanırken yeşil siyahlı ekipte göreve başladığından bu yana ilk galibiyetini alan teknik direktör Mehmet Altıparmak, "Son 5 haftada 3 galibiyet bizi ligde bırakır" dedi.
"Artık her maçımız final" diyen Mehmet Altıparmak, "Karşıyaka karşılaşmasındaki futbol, gelecek haftalar için beni umutlandırıyor" diye konuştu. Salı günü deplasmanda oynanacak Şanlıurfaspor karşılaşması için bugün yola çıkacak yeşil siyahlı ekipte cezası sona eren Mert ve Emrah, kadroda yer alacak.
Öte yandan Mehmet Altıparmak'ın cezalı duruma düşen Mustafa Keçeli'nin yerine savunmanın solunda Gökhan'a görev verebileceği bildirildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.