Denizlisporlu Malıkov A-2'ye Gönderildi

DENİZLİSPOR'un Azeri defans oyuncusu Rail Malikov, pazar günü deplasmanda oynanacak Antalyaspor maçı öncesi Rail Malikov, A-2 takımına gönderildi. Teknik direktör Özcan Bizati'nin ülkesi Azerbaycan'dan izni bitmesine...

21 Kasım 2014 Cuma 13:09
Denizlisporlu Malıkov A-2'ye Gönderildi






DENİZLİSPOR'un Azeri defans oyuncusu Rail Malikov, pazar günü deplasmanda oynanacak Antalyaspor maçı öncesi Rail Malikov, A-2 takımına gönderildi.
Teknik direktör Özcan Bizati'nin ülkesi Azerbaycan'dan izni bitmesine rağmen kampa 2 gün geç katılan 29 yaşındaki Malikov'un bir süre A-2 takımında ahntrenman yapacağı bildirildi. Teknik heyete geç döneceğini bildirmeyip telefonlarına da cevap vermeyen Malikov'a 5000 TL de para cezası kesildi. Tecrübeli futbolcunun ise kurmaylara annesinin hasta olduğunu ve bu nedenle geciktiğini bildirdiği ifade edildi.
Teknik direktör Bizati ise, "Benim de annem geçen hafta ameliyat oldu ama ben Manisa'ya hazırlık maçına gittim. Kendisine 4 gün izin verdim ama 2 gün geç geldi. Takım ruhuna uygun davranmayanın gözünün yaşına bakmam" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.