Dokka ve Berat Türkiye İkincisi Oldular

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Yozgat’ta düzenlenen Okullar arası Yıldızlar Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi. Şampiyonada güreşen sporcularımızdan Dokka Zaurbekov ve Berat Keskin gümüş madalya kazanarak Türkiye ikincisi oldular.

21 Nisan 2018 Cumartesi 22:36
Dokka ve Berat Türkiye İkincisi Oldular






Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü 2017-2018 Okul Sporları faaliyet programı çerçevesinde organize edilen Okullar arası Yıldızlar Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası Yozgat Rıza Kayaalp Spor Salonunda yapıldı. 81 İl ve KKTC den 255 sporcunun katıldığı Türkiye Güreş Şampiyonası iki gün sürdü.

Şampiyonada İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başakşehir güreş altyapı antrenörlerinden Cemal Bakır, Fatih Bakır, Sadin Bakır ve Zafer Uyumaz'ın yetiştirdiği güreşçilerimizden 32 kiloda güreşen sporcumuz Dokka Zaurbekov ve 42 kiloda güreşen sporcumuz Berat Keskin gümüş madalya kazanarak Türkiye ikincisi oldular.

Çekişmeli ve heyacanlı geçen güreş müsabakalırından sonra düzenlenen ödül töreniyle dereceye giren sporculara madalyaları protokol davetlileri tarafından verildi.

Son Güncelleme: 21.04.2018 19:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.