Dursun Özbek'ten kulüp çalışanlarına veda

Galatasaray Kulübünün olağanüstü genel kurulunda başkanlık yarışını Cengiz'e karşı kaybeden Özbek, kulüp çalışanları ile vedalaştı.

23 Ocak 2018 Salı 19:37
Dursun Özbek'ten kulüp çalışanlarına veda






İSTANBUL (AA) - Galatasaray Kulübünün olağanüstü genel kurulunda başkanlık yarışını Mustafa Cengiz'e karşı kaybeden Dursun Özbek, kulüp çalışanları ile vedalaştı.

Galatasaray'ın yeni başkanı belli olduGalatasaray'da yeni yönetim mazbatasını aldıNizip'ten Galatasaray başkanlığına: Mustafa CengizGalatasaray 3 puanı 3 golle aldıAbdurrahim Albayrak: Biz Galatasaray için her zaman varızDursun Özbek güven tazeleyemedi

Türk Telekom Stadı'ndaki Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda kulüp çalışanları ile bir araya gelen Özbek, şunları söyledi:

"Değerli mesai arkadaşlarım, değerli Galatasaraylılar, yaklaşık 3 yıldır birlikte çalışıyoruz. Bunun 6 ayı başkan yardımcılığı süreciydi. Galatasaray'a hizmet etmek için var gücümüzü harcadık. 3 sene çok çabuk geçti. Çalışmalarınız ve Galatasaray'a verdiğiniz hizmetler için teşekkür ediyorum. Zaman zaman iyi günler, zaman zaman kötü günler oldu ama 3 sene boyunca sizlerden ziyadesiyle memnun kaldım. Birbirimize haklarımız geçti, sizlerden helallik almaya geldim. Ne hakkım geçmişse helal olsun. Bugüne kadar gösterdiğiniz performansı ve çalışma gücünü Galatasaray'a verdiğiniz desteği bundan sonra da esirgemeyin. Başkanlıklar dönemseldir. Bir dönem ben çalıştım. Şimdi başka bir değerli kardeşim bu görevi üstleniyor. Bana verdiğiniz desteği kendisine de vermenizi istiyorum."

Muhabir: Hilmi Sever

Son Güncelleme: 23.01.2018 19:02
Anahtar Kelimeler:
Spor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.