Erciyes Üniversites'nden okçulukta büyük başarı

ERCİYES Üniversitesi'nin Eskişehir’de 5-7 Mart'ta düzenlenen, "Üniversiteler Okçuluk Salon Türkiye Şampiyonası'nda 2 birincilik, 1 ikincilik ve 1 üçüncülük alma başarısını gösterdi. Makaralı Klasik Yay Bayanlar...

09 Mart 2015 Pazartesi 15:59
Erciyes Üniversites'nden okçulukta büyük başarı






ERCİYES Üniversitesi'nin Eskişehir’de 5-7 Mart'ta düzenlenen, "Üniversiteler Okçuluk Salon Türkiye Şampiyonası'nda 2 birincilik, 1 ikincilik ve 1 üçüncülük alma başarısını gösterdi.
Makaralı Klasik Yay Bayanlar Kategorisi’nde dünya şampiyonu olan Ecem Cansu Coşkun, Makaralı Yay Karışık Takım Kategorisi’nde Ali Davarcı ile 1'incilik kürsüsüne çıktı. Klasik Yay Bayanlar Kategorisi'nde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) öğrencisi Şeyda Erçalık 3'üncü olurken, Klasik yay Bayan Takım Kategorisi’nde Erciyes Üniversitesi 2’inci oldu.
35 üniversiteden yaklaşık 350 sporcunun katıldığı Üniversiteler Okçuluk Türkiye Şampiyonası, Anadolu Üniversitesi 2 Eylül Kampüsü Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi. Müsabakalar, Klasik Yay Bayanlar, Klasik Yay Erkekler, Makaralı Yay Bayanlar, Makaralı Yay Erkekler, Klasik Yay Bayan ve Erkek Takım, Makaralı Yay Bayan ve Erkek Takım, Klasik Yay Karışık ve Makaralı Yay Karışık Takım kategorilerinde gerçekleştirildi. Erciyes Üniversitesi, şampiyonada en fazla kupa ve madalya alan takım oldu.

FOTOGRAF 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.