Euroleague Başantrenörleri Konseyi Başkanı Obradoviç oldu

 Euroleague Başantrenörler Konseyi adıyla hayata geçirilen derneğin başkanlığına Zeljko Obradovic getirildi.

07 Mart 2019 Perşembe 09:55
Euroleague Başantrenörleri Konseyi Başkanı Obradoviç oldu






Euroleague Başantrenörleri Konseyi Başkanı Obradoviç oldu

   Euroleague Başantrenörler Konseyi adıyla hayata geçirilen derneğin başkanlığına Zeljko Obradovic getirildi.Euroleague başantrenörleri ortak çıkarlar için dernek kurdu. Euroleague Başantrenörler Konseyi adıyla hayata geçirilen ve başkanlığını Zeljko Obradovic'in üstlendiği derneğin kuruluşunda, Ergin Ataman ve Ahmet Çakı ile birlikte 16 başantrenör yer aldı.Avrupa’daki basketbol başantrenörleri, haklarını daha iyi savunmak ve ortak çıkarlarda birlikte mücadele etmek için, Euroleague Başantrenörleri Konseyi adı altında bir dernek kurdu. Euroleague Başantrenörleri Konseyi’nin İspanya’nın başkenti Madrid’deki bir otelde yaptığı tanıtıma, Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic, Real Madrid Başantrenörü Pablo Laso, eski Panathinaikos Başantrenörü Xavi Pascual, eski Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Ahmet Çakı ve eski Maccabi Tel Aviv Başantenörü Neven Spahija katıldı.

Başantrenörlerin, ortak çıkarların savunulmasında tek ses olmasını hedefleyen Euroleague Başantrenörler Konseyi’nin başkanlığına Obradovic, başkan yardımcılığına da Laso’nun getirildiği açıklandı. Şu anda 16 kişiden oluşan konseyde, Türk başantrenörlerden Ergin Ataman ve Ahmet Çakı da yer aldı. “Bu sezon 8 başantrenör görevlerinden alındı. İlk yapmak istediğimiz şey, pozisyonumuzu korumak.” diyen Obradovic, sporcuların ve hakemlerin kurdukları gibi başantrenörlerin de kendilerini güvende hissedecekleri bir dernek olmayı hedeflediklerini kaydetti.

(Skor)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.