Fatih Terim " İlk maçta aldığımız skoru unutun"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim oyuncularını Benfica maçı öncesi uyardı.

20 Şubat 2019 Çarşamba 09:24
Fatih Terim " İlk maçta aldığımız skoru unutun"






Fatih Terim " İlk maçta aldığımız skoru unutun"

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim oyuncularını Benfica maçı öncesi uyardı.Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Portekiz yolculuğu öncesi gerçekleşen son antrenmanın ardından oyuncularıyla kısa bir toplantı yaptı. Benfica ile oynanacak rövanşa yönelik düşünce ve isteklerini dile getiren Terim’in, “Çok yoğun ve bir o kadar da zorlu bir dönemden geçiyoruz. Neredeyse 3 günde bir maça çıkıyoruz. Kolay işler değil, ancak bunlar benim için bahane de değil. Galatasaray yer aldığı her kulvarda en ileriyi hedeflemeli. UEFA’ya da bu gözle bakıyoruz. İlk maçta aldığımız skoru unutun, sadece kendi oyununuzu oynamaya odaklanın. Sonucu elbet alırız, Galatasaray’a yakışan da budur” dediği öğrenildi.

    Maçın en kilit noktası olarak sahanın merkezini gösteren tecrübeli hocanın, “İş orta sahada bitiyor, burada yaptığımız hataları tekrarlamayıp rakibe oyun alanı bırakmayacağız. Orta sahada her daim kalabalık, dinamik ve aktif olmak zorundayız. Alanı ne kadar daraltırsak işimiz o kadar kolaylaşacak. Sizlerden özveri, hatta iki kişilik mücadele bekliyorum. Dediğimiz gibi bitmiş bir şey yok, biz gerekeni yapalım, son düdük çaldığında ne olduğuna bakarız” ifadelerini kullandığı bildirildi.

(Fanatik)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.