Fenerbahçe 3 Mayıs'ta Atanın huzurunda

Fenerbahçe Kulübü 3 Mayıs Perşembe günü Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 3 Mayıs 1918’de Kulübü ziyaretinin 100. Yılı’nda Atanın huzuruna çıkıyor.

02 Mayıs 2018 Çarşamba 08:23
Fenerbahçe 3 Mayıs'ta Atanın huzurunda






Fenerbahçe 3 Mayıs'ta Atanın huzurunda

Fenerbahçe Kulübü 3 Mayıs Perşembe günü Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 3 Mayıs 1918’de Kulübü ziyaretinin 100. Yılı’nda Atanın huzuruna çıkıyor.Fenerbaçe Kulübü resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle;

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 3 Mayıs 1918’de Kulübümüzü ziyaretinin 100. Yılı’nda Atamızın huzuruna çıkıyoruz.

Kulübümüz için gurur kaynağı olan bu ziyaretin 100. Yıldönümü olan 3 Mayıs 2018 günü, saat 09:00’da kalbimizdeki tüm saygı, sevgi ve özlemle, Başkanımız Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz önderliğindeki geniş katılımlı kongre üyelerimiz ve taraftarlarımızla birlikte Atamızın ebedi istirahatgahı olan Anıtkabir’i ziyaret edip, Atamızın mozolesine çelenk bırakacağız.

Çeşitli nedenlerle Anıtkabir’deki etkinliğe katılamayacak olan üyelerimiz için ise 3 Mayıs 2018 günü, saat 10:00’da Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde bir etkinlik düzenlenecektir.

Bu tarihi günde tüm üyelerimiz ve sporcularımızı İstanbul ve Ankara’da gerçekleşecek etkinliklere katılımlarını bekliyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Son Güncelleme: 02.05.2018 05:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.