Fenerbahçe'den süpriz 10 numara transferi

16 Temmuz 2017 Pazar 21:36
Fenerbahçe'den süpriz 10 numara transferi






Fenerbahçe'den süpriz 10 numara transferi
   Yeni sezon hazırlıklarını İsviçre’de sürdüren Fenerbahçe önemli bir transfere imza attı. Hürriyet’ten Ahmet Ercanlar’ın haberine göre sarı-lacivertliler 17 yaşındaki Makedon orta saha oyuncusu Eljif Elmas’ı renklerine bağladı.  
   1.82 metre boyundaki 17 yaşındaki futbolcunun ailesinin uzun uğraşlar sonunda ikna edildiği öğrenilirken haberde Fenerbahçe Doğuş’un yıldız oyuncusu Pero Antic’in de transferde ikna sürecinde devreye girdiği belirtildi. Eljif Elmas’ın bu akşam İstanbul’a gelip sözleşme imzalaması ve takıma katılması bekleniyor. Bir kez de Makedonya A Milli Takımı’nın formasını giyen Elmas, Makedonya’nın konuğu İspanya’ya 2-1 mağlup olduğu 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu maçındaki performansıyla göz doldurmuştu.
Sözcü
Son Güncelleme: 16.07.2017 21:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.