Fenerbahçe Doğuş 79-66 Valencia Basket

Turkish Airlines Euroleague sezonu 5. hafta maçında İspanya Ligi’nin son şampiyonu Valencia Basket’i konuk eden Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı, karşılaşmadan 79-66 galip ayrıldı

02 Kasım 2017 Perşembe 22:39
Fenerbahçe Doğuş 79-66 Valencia Basket






Fenerbahçe Doğuş 79-66 Valencia Basket

    Turkish Airlines Euroleague sezonu 5. hafta maçında İspanya Ligi’nin son şampiyonu Valencia Basket’i konuk eden Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı, karşılaşmadan 79-66 galip ayrıldı. Fenerbahçe bu sonuçla 5. hafta sonunda 3. galibiyetine imza atarken, Valencia ise ikinci kez mağlup oldu. Luigi Datome 16 sayıyla maçın skoreri olurken, James Nunnally 13, Jan Vesely 12, Kostas Sloukas ve Brad Wanamaker 10'ar sayıyla çift haneli rakamlara ulaştı. Rakip takımda da San Emeterio 11, Pleiss ve Sam Van Rossom 10'ar sayıyla çift haneli rakamlara ulaşan oyuncular oldu.

 

     Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan mücadeleyi Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Fenerbahçe Asbaşkanlarından Önder Fırat ve Ozan Balaban ile Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımının Kaptanı Eda Erdem Dündar da izledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.