Fenerbahçe Sparta Prag maçını şifresiz canlı yayınlayan kanallar

Fenerbahçe bu akşam (19 Temmuz 2016) Sparta Prag ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Teknik Direktör Vitor Pereira bu mücadelede, Monaco karşısında sahaya süreceği 11’in provasını yapacak. Maçı canlı yayınlayan kanallar........

19 Temmuz 2016 Salı 18:51
Fenerbahçe Sparta Prag maçını şifresiz canlı yayınlayan kanallar






Fransa'nın Lyon takımı ile yapılacak maçın iptal edilmesinin ardından Fenerbahçe yeni sezon öncesi 5. hazırlık maçını bu akşam (7 Temmuz 21016) Sparta Prag ile yapacak... Teknik Direktör Vitor Pereira, 26-27 Temmuz’da Monaco ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunun ilk maçı öncesi öğrencilerini son kez ciddi bir rakibin önünde görecek.....

Monco maçının taktiği belli olacak
Fenerbahçe teknik direktörü Pereira, Monaco karşılaşması öncesi ideal 11’ini bu maçta belirleyecek. Bu kadronun, 26-27 Temmuz’daki ilk mücadelede sahaya çıkacak 11 olacağına kesin gözüyle bakılıyor. 

Maçı yayınlayan kanallar
Fenerbahçe'nin yeni transferleri Martin Skrtel ile İsmail Köybaşı, ilk kez Fenerbahçe formasıyla sahada olacak. Monaco karşısında cezaları nedeniyle görev yapamayacak olan Volkan Şen ile Alper Potuk’un bu yüzden Sparta Prag mücadelesinde yedek soyunmaları bekleniyor. Çek ekibinde ise Kadlec, eski ekibi Fenerbahçe’ye karşı ilk kez forma giyecek. Generali Arena’da oynanacak ve saat 21.00’de başlayacak olan mücadele Smart Spor’dan naklen yayınlanacak. 

Üç oyuncu kadroya alınmadı
Sarı-Lacivertliler'in Prag kadrosuna sakatlıkları bulunan Fabiano, Volkan Demirel ve Volkan Şen dahil edilmedi.

Diego Ribas ile yollar ayrıldı
Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcusu Diego Ribas'la yollarını resmen ayırdı. Sarı-Lacivertliler, Brezilyalı futbolcuyla karşılıklı anlaşarak sözleşmenin feshedildiğini duyurdu. 2 sezon Fenerbahçe forması giyen 31 yaşındaki futbolcu, büyük umutlarla geldiği İstanbul'dan hayal kırıklığı ile ayrılmış oldu. Aziz Yıldırım'ın kişisel gayretleriyle 2014-2015 sezonu öncesinde Atletico Madrid'den yaklaşık 5 milyon Euro'ya yakın imza parası ödenerek transfer edilen yıldız futbolcu, ne taraftarın, ne de kulübün beklentilerini karşılayamadı. Fenerbahçe'de forma giydiği 2 sezonda tüm organizasyonlarda 75 maça çıkan Diego, yalnızca 8 gol kaydetti, 11 de asist yaptı. Sezon başında kadroda düşünülmediği kendisine bildirilen Diego, takımın kamp kadrosuna dahil edilmemiş, Brezilyalı futbolcu transfer görüşmeleri yapmak için ülkesine gitmişti.

FLAMENGO'YA İMZA ATACAK
Fenerbahçe'den yıllık 3,5 milyon Euro garanti ücret alan Diego'ya, ülkesinde bu paraya en yakın teklifi ise Flamengo yaptı. Diego, Fenerbahçe ile sözleşmesinin feshedildiği saatlerde twitter hesabından Flamengo'yu takibe aldı. Flamengo taraftarının büyük heyecanla beklediği Diego transferinin gün içerisinde resmen açıklanması bekleniyor.

DÜNYA FENERBAHÇELİLER GÜNÜ KUTLANDI
Fenerbahçe Futbol Takımı, "19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü"nü pasta keserek kutladı. Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da bulunan takımın kamp yaptığı otelde gerçekleştirilen kutlamaya, başkan Aziz Yıldırım, asbaşkanlar Önder Fırat ve Ozan Balaban, idari menajer Hasan Çetinkaya'nın yanı sıra teknik heyet ve futbolcular katıldı.

SKRTEL: AİLEMİ DE İSTANBUL'A GETİRECEĞİM
Fenerbahçe'nin Liverpool'dan transfer ettiği Martin Skrtel, Slovakya basınına açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin durumuyla ilgili olarak konuşan Slovak yıldız, darbe girişimine karşın her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'ye geldikten sadece birkaç gün sonra böyle bir olayın gerçekleştiğini ifade eden Martin Skrtel, "Neyse ki çok uzun süren olaylar olmadı. Ben de her şeyi televizyondan öğrendim. Ancak olaylar ilk başladığında insanın kafasından her türlü fikir geçiyor. Hala ailem yanımda değil. Onların olmaması benim daha yoğun duygular hissetmeme neden oldu. Şu anda ailem yanımda değil. Ancak kesinlikle onları İstanbul'a getirmek istiyorum. Şu anda otelde yaşadığım için bu mümkün görünmüyor. Ama en kısa sürede kendi evime çıkıp, ailemle bir arada olmak istiyorum. Türkiye'de bir anda sıkıntılı bir gün yaşandı, ancak şu anda her şey yolunda ve ben iyiyim. Yaşanan olaylar sırasında herkes beni aradı ve ben de herkese iyi olduğumun güvencesini verdim. Kulüp bana, beni her yere götürecek bir şoför verdi. İstanbul'da gezmek için henüz zamanım olmadı." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 17.02.2022 21:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.