Fenerbahçe-Sturm Graz maçı saat kaçta ,hangi kanalda

  Fenerbahçe , 2017 - 2018 sezonunun ilk resmi karşılaşmasına bu akşam çıkıyor.

27 Temmuz 2017 Perşembe 10:01
Fenerbahçe-Sturm Graz maçı saat kaçta ,hangi kanalda






Fenerbahçe-Sturm Graz maçı saat kaçta ,hangi kanalda
      Fenerbahçe , 2017 - 2018 sezonunun ilk resmi karşılaşmasına bu akşam çıkıyor. Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında, bu akşam  Avusturya ekibi Sturm Graz takımıyla deplasmanda karşılaşacak. Graz Liebenau Stadyumu’nda oynanacak maç TSİ 20.00’de başlayacak ve beIN SPORTS’dan canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Norveç Futbol Federasyonu'ndan Ola Hobber Nilsen yönetecek.
Sturm Graz-Fenerbahçe muhtemel 11'ler:
Sturm Graz: Siebenhandl, Koch, Schulz, Maresic, lykogiannis, Zulj, Jeggo, Hierlander, Aler, Röcher, Zulechner
Fenerbahçe: Volkan, Şener, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Topal, Josef, Dirar, Ekici, Valbuena, Ahmethan
     Fenerbahçe'de yeni transferler Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena, Nabil Dirar, Carlos Kameni ve Mauricio Isla da şans bulmaları halinde ilk kez bir resmi maçta sarı lacivertli formayı giyecekler. Daha önce Avusturya temsilcileriyle 3 kez eşleşen Fenerbahçe, Sturm Graz karşılaşmasıyla Avrupa kupalarındaki 217. mücadelesine çıkacak. Sarı-lacivertli ekip, geride kalan 216 maçta 80 galibıyet, 44 beraberlik,92 mağlubiyet alırken; 270 gol atıp, 320 gol yedi.

Son Güncelleme: 27.07.2017 11:19
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeSturm Graz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.