Fenerbahçe Ülker: 70 - Pınar Karşıyaka: 62

İSTANBUL, () - TÜRKİYE Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker, sahasında ağırladığı Pınar Karşıyaka'yı 70-62 mağlup etti. Ülker Sports Arena'da oynanan maçta Fenerbahçe Ülker, ilk periyotu 26-16, devreyi de 33-28 önde tamamladı....

02 Mart 2015 Pazartesi 23:26
Fenerbahçe Ülker: 70 - Pınar Karşıyaka: 62






İSTANBUL, () - TÜRKİYE Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker, sahasında ağırladığı Pınar Karşıyaka'yı 70-62 mağlup etti.

Ülker Sports Arena'da oynanan maçta Fenerbahçe Ülker, ilk periyotu 26-16, devreyi de 33-28 önde tamamladı. Üçüncü periyot sonunda da 53-48'lik üstünlüğünü sürdüren Fenerbahçe Ülker, Pınar Karşıyaka'yı 70-62 yendi.

20. maçında 16. galibiyetini alan Fenerbahçe Ülker liderliğini sürdürdü. Pınar Karşıyaka'nın ise ligde 6 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Bu arada maçı, Beşiktaş İntegral Forex'in yeni başantrenörü Henrik Dettmann, siyah-beyazlı kulübün basketbol direktörü Yiğiter Uluğ ve genel menajeri Haluk Yıldırım da izledi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.