Fenerbahçe'den "Gelenek bozulmadı" tişörtleri

 Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul- Galatasaray derbisini kazanan Fenerbahçe'de yönetim hemen üretime geçti. 1-0'lık galibiyet sonrasında Kadıköy'de 16 yıldır süre gelen ve dünyada eşi benzeri olmayan seriye göndermede bulunan "Gelenek...

09 Mart 2015 Pazartesi 14:40
Fenerbahçe'den






 Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-

Galatasaray derbisini kazanan Fenerbahçe'de yönetim hemen üretime geçti.

1-0'lık galibiyet sonrasında Kadıköy'de 16 yıldır süre gelen ve dünyada eşi benzeri olmayan seriye göndermede bulunan "Gelenek Bozulmadı" tişörtleri maçtan hemen sonra www.fenerium.com.tr Internet Satış sitesinde ön siparişle satışa sunuldu.

Tişörtler bugünden itibaren başta Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda bulunan Fenerium mağazaları olmak üzere tüm Fenerium mağazalarında da taraftarların beğenisine sunulacak.

"Gelenek bozulmadı" tişörtlerinin üzerinde ; "Türk lirasının üzerinde 6 sıfır vardı", "99'da doğanlar şimdi liseye gidiyor" , "Google, facebook, Twitter yoktu" gibi ezeli rakiplerine esprili göndermeler bulunuyor.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.