Fenerbahçeli Futbolcular Antrenmanda Türk Bayrağı Açtı

Hakan Tarhan, İstanbul- Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonunun 8. haftasında 2 Kasım Pazar Beşiktaş ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdürdü. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal...

29 Ekim 2014 Çarşamba 13:26
Fenerbahçeli Futbolcular Antrenmanda Türk Bayrağı Açtı






Hakan Tarhan, İstanbul-

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonunun 8. haftasında 2 Kasım Pazar Beşiktaş ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdürdü. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. 5'e 2 top kapma çalışmasıyla süren idman, 2 grup halinde yapılan dar alanda çift kale maçla son buldu.



Antrenman öncesinde sarı-lacivertli taknik heyet ve futbolcular 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesileyisle büyük bir Türk Bayrağı açtı.



Antrenmana sakatlıkları süren Egemen Korkmaz ve Hakan Çinemre'nin yanı sara dünkü idmanda sakatlanan ve sol kasığında kısmi kanama tespit edilen Serdar Kesimal, grip olan Mert Günok, bel ağrısı bulunan Emenike ile özel kondisyon çalışması yapan Emre Belözoğlu yer almadı.



Sarı-lacivertliler, Beşiktaş maçının hazırlarını yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

(FOTOĞRAFLI)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.