Flaş açıklama! Eto'o'yu G.Saray'a verdik

Merak edilen sorunun cevabı Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer'den geldi. Gencer, "Biz Eto'o'yu Galatasaray'a verdik." dedi.

14 Haziran 2016 Salı 14:13
Flaş açıklama! Eto'o'yu G.Saray'a verdik






Hatırlanacağı gibi, Eto'o kısa süre önce "Beni Antalya'ya başkan Gültekin Gencer getirdi. O giderse ben de giderim" demişti.

Milli Takımımızın Hırvatistan ile Paris'te oynadığı maçı, G.Saray Başkanı Dursun Özbek ile Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer birlikte izledi.Belçika'nın Gent şehrinden milli maçı izlemek için Paris'e gelen Murat Şişman adlı G.Saray taraftarı, Özbek'e "Yıldız oyuncu alacak mısınız başkanım" diye sordu.

Gencer "Yıldız aldı bile. 30 Haziran'da görev süremiz doluyor. Biz gitmeden Eto'o'yu G.Saray'a verdik" dedi. Özbek bu sözleri başını sallayıp gülümseyerek onayladı. Gencer ise bir kez daha "Eto'o hayırlı olsun. Bu transferde Eto'o da biz de her türlü kolaylığı sağlayacağız" dedi. G.Saray'ın Kamerunlu golcüyü sponsorlar aracılığıyla alacağı kaydedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.