Galatasaray Başkanı Cengiz: Bizler taraftarın sesi ve yansımasıyız

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Bizler taraftarın sesi ve yansımasıyız. Taraftar huzur, güven ve başarıyı istiyor." dedi.

23 Mayıs 2018 Çarşamba 23:18
Galatasaray Başkanı Cengiz: Bizler taraftarın sesi ve yansımasıyız






İSTANBUL (AA) - Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı taraftarların istikrar istediğini belirterek, "Bizler taraftarın sesi ve yansımasıyız." dedi.

Levent'teki Wyndham Otel'de düzenlenen iftarda basın mensuplarıyla bir araya gelen Cengiz, Spor Toto Süper Lig'de kazandıkları şampiyonluğun mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı taraftar grubu ultrAslan'ın, kulübün 26 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olağan genel kurul öncesi kendilerine destek açıklaması yapmasıyla ilgili, "Taraftar haklı olarak istikrar istiyor. İstikrar ve başarı bize nasip oldu. Bu başarı nedeniyle şımarmayız. Bizler taraftarın sesi ve yansımasıyız. ultrAslan da o yansımanın ciddi bir temsilcisi. Sadece Türkiye'nin değil belki de dünyanın en büyük taraftar grubu. Destekleri için teşekkür ediyorum. Bu desteğin istikrara olduğunun bilincindeyiz. Taraftar huzur, güven ve başarıyı istiyor." diye konuştu.

Cengiz, elde ettikleri şampiyonlukta taraftarın büyük paya sahip olduğunu vurgulayarak, "Bizim mutluluklarımız asla rakiplerimize bir ızdırap olarak dönmemeli. Sevinmede ve üzüntüde ölçülü olmalıyız. Çünkü bu lig bugün biter, yarın yeni bir lig başlar. Yeni ligin de dostça, kardeşçe, dürüst ve adil olması için biz yöneticilere çok büyük görev düşüyor. Bunun bir bayram gibi sürmesini, sıkıntıda olan ülkemize bir güzellik yaşatmasını diliyoruz. Taraftarların şampiyonlukta katkısı birinci derecede. Onlara kalpten teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak'ın organize ettiği iftarda, şampiyonluk pastası da kesildi.

Muhabir: Ercan Çakar

Son Güncelleme: 23.05.2018 20:39
Anahtar Kelimeler:
Spor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.