Galatasaray camiasının acı kaybı

Galatasaray camiasının önemli isimlerinden eski divan kurulu başkanı Prof.Dr.Oğuz İmregün vefat etti.

21 Nisan 2018 Cumartesi 15:51
Galatasaray camiasının acı kaybı






Galatasaray camiasının acı kaybı

   Galatasaray camiasının önemli isimlerinden eski divan kurulu başkanı Prof.Dr.Oğuz İmregün vefat etti.Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle;

  Binlerce hukukçu yetiştirmiş ticaret hukuku hocamız, camiamızın çok değerli ismi, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu eski başkanı, Galatasaray Yardımlaşma Vakfı Kurucu Başkanı, Galatasaraylılar Cemiyeti Eski Başkanı Prof.Dr Oğuz İmregün’ü kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ülkemizin değerli hukuk insanlarından, Galatasaraylıların kalbinde çok önemli bir yer edinmiş olan Prof.Dr Oğuz İmregün ülkemiz ve camiamız için başardıkları ile her zaman hatırlanacaktır. 22 Nisan Pazar günü Şakirin Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından ebediyete uğurlayacağımız İmregün'e Allah’tan rahmet; İmregün ailesine, sevenlerine, Galatasaray ve Türk hukuk camiasına sabır ve başsağlığı dileriz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.