Galatasaray Manchester United maçını şifresiz yayınlayan kanalların listesi

İngiltere Premier Ligi’nin köklü kulüplerinden Manchester United ile yapılacak olan karşılaşma 30 Temmuz Cumartesi günü oynanacak....!!!

27 Temmuz 2016 Çarşamba 02:15
Galatasaray Manchester United maçını şifresiz yayınlayan kanalların listesi






Galatasaray Manchester United maçını şifresiz yayınlayan kanalların listesi

Kötü bir sezon geçirmesine rağmen 2015-2016 sezonunu Türkiye Kupası ile tamamlayan Galatasaray’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Sarı kırmızılı ekip yeni sezon hazırlıkları kapsamında Manchester United ile bir dostluk maçı yapacak...!!!.

İngiltere Premier Ligi’nin köklü kulüplerinden Manchester United ile yapılacak olan karşılaşma 30 Temmuz Cumartesi günü oynanacak.

Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden sarı kırmızılı ekip kötü geçen eski sezon sonrası yeni sezonda taraftarının yüzünü güldürmek istiyor. Avrupa Kupalarına katılmama cezası alan Cimbom bu sezon Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası kulvarlarında mücadele edecek.

Yeni sezon hazırlıklarını devam ettiren Sarı kırmızılı ekip yeni sezonda hem ligde hemde kupada başarılı olmak istiyor. Mali sıkıntılar ve UEFA’nın finansal Fair Play kuralları nedeniyle sessiz bir transfer dönemi geçiren Sarı kırmızılı ekip yeni sezonda hem taraftarının yüzünü güldürmeyi hemde kasasını doldurmayı planlıyor.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında MAnchester United ile dostluk maçı oynayacak olan sarı kırmızılı ekipten maç ile ilgili “Galatasaray, 2016-2017 sezonu hazırlıkları kapsamında İngiltere Birinci Futbol Ligi (Premier Lig) takımlarından Manchester United ile 30 Temmuz Cumartesi günü İsveç’te özel maçta karşı karşıya gelecek.” Açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamanın devamında ise karşılaşmanın Göteborg’da bulunan Ullevi Stadı’nda oynanacağı belirtildi.

Başarılı Teknik direktör Jose Mourinho’nun yönettiği MAnchester United ile oynanacak karşılaşma saat 21.45’te oynanacak.

ŞİFRESİZ YAYINLAYAN KANALLAR
D Smart'ın canlı olarak yayınlayacağı maçı idman TV de canlı olarak yayınlayacak.
 
Son Güncelleme: 17.08.2016 01:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.