Galatasaray, Trabzonspor Maçına Hazır

 İSTANBUL / Galatasaray, Süper Lig'in 10. haftasında yarın Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde...

21 Kasım 2014 Cuma 20:51
Galatasaray, Trabzonspor Maçına Hazır






 İSTANBUL /

Galatasaray, Süper Lig'in 10. haftasında yarın Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde oyuncular, gruplar halinde 5'e 2 top kapma çalışması yaptı. Antrenmanın ana bölümünde ise Trabzonspor maçının taktik ve pozisyon çalışması üzerinde duruldu.

Sakatlığı bulunan Blerim Dzemaili antrenmanda yer almadı. Bu arada antrenmanı Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak da takip etti.

Galatasaray, Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.