Galatasaray'da seçim günü: Başkan adayları da oy kullandı

Galatasaray'da seçim günü: Başkan adayları da oy kullandı. Galatasaray tarihinin 36. başkanı için bugün sandık başına gidiyor. Kulüp üyeleri bugün oy kullanmak için sandık başında

23 Mayıs 2015 Cumartesi 12:41
Galatasaray'da seçim günü: Başkan adayları da oy kullandı






Galatasaray'da seçim günü: Başkan adayları da oy kullandı


Galatasaray tarihinin 36. başkanı için bugün sandık başına gidiyor. Kulüp üyeleri bugün oy kullanmak için sandık başında. Başkan Adayları da oylarını Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda kullandı. Başkan adayları Dursun Özbek, Ahmet Özdoğan ve Turgay Kıran oylarını kullandı. 3 numaralı sandıkta oy kullanan adaylar, birbirlerine başarı dileğinde bulundu. Seçimde oy kullanma işlemi 15 sandıkta devam ederken, seçimin saat 15:00'de kadar sürmesi bekleniyor. Başkan adaylarından Turgay Kıran "gri", Ahmet Özdoğan "sarı" ve Dursun Özbek "kırmızı" listeyle seçime girdi. Kaydı açık 7 bin 908 üyeden, yakın zamanda vefat eden ve kulüpte çalışanların düşülmesinin ardından, 7 bin 856 üyenin oy kullanma hakkı var.

ALBAYRAK VE DÜRÜST HİÇBİR LİSTEDE YOK
BUGÜN seçimden zaferle ayrılacak olan kişi, yarın Arena'da oynanacak Beşiktaş derbisinde Galatasaray'ın yeni başkanı olarak stattaki yerini alacak... Şu anda yönetimde yer alan isimlerden Can Topsakal, Ural Aküzüm ve Selim Arda Üçer, Dursun Özbek'in listesinde seçime girecek. Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Sportif AŞ yöneticisi Ali Dürüst ise hiçbir adayın listesinde bulunmuyor. Seçilecek yeni yönetimi oldukça zor bir süreç bekliyor. Kulübün içinde bulunduğu ekonomik darboğaz, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun biten sözleşmesi ve transferler yeni yönetimin öncelikli görevleri olacak.

BEN KİMSENİN DEĞİL G.SARAY'IN ADAMIYIM
Bugünkü seçime favori olarak giren Dursun Özbek hakkında ortaya atılan iddialara sert tepki gösterdi. "Onun adamı bunun adamı yok. Herkes G.Saray'ın adamı olmak zorunda. Ben sadece G.Saray'ın adamıyım" ifadesini kullanan Özbek, "Hissiyatımda değişiklik yok. Aynı disiplini, oy kullanma işlemi bitene kadar sürdüreceğiz. Hiçbir şekilde 'Biz favoriyiz, bu seçimi aldık' gibi düşünce içinde olmayız. Birisini favori göstermek, genel kurulun iradesine ipotek koymaktı" dedi.

AHMET ÖZDOĞAN
Varol Z. Dereli
Tuncay Çobanoğlu
Ali Fatinoğlu
Dinçer Azaphan
Zafer Pınarcık
Ömer Tumay
Muzaffer Oflaz
Emre Erdoğan
Fatih Akgün
Emin Eminoğlu
Mehmet Yıldırım
M.Akif Aygün
Serhat Özalemdar
Metin Tayfun İşeri
O.Aybars Kuday

TURGAY KIRAN

Tayfun Akgüner
Ömer Kayalıoğlu
Vildan Taştop
Erdal Aslan
Levent Karadeniz
Ulvi Süvarioğlu
Taylan Özen
Orhan Sürek
Ozan Korkut
İbrahim Bozan
Pelin A. Çobanoğlu
Edip Önder
Okan Böke
Saruhan Sarman
Atılgan Çobanoğlu

DURSUN ÖZBEK


Cengiz Özyalçın
Nasuhi Sezgin
Eşref Alaçayır
Cüneyt Tanman
Can Topsakal
Fatih İşbecer
Tayfun Demir
İsmail Sarıkaya
Ural Aküzüm
Tarık Taşar
Alper Narman
Murat Atay
Ali Yüce
Burçin Aslan
Selim Arda Üçer


Son Güncelleme: 23.05.2015 12:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.