Göztepe Federasyon'a Takıldı

ATATÜRK Stadı'nın bakıma alınması sebebiyle bu hafta Pazarspor'u konuk edecek stat arayan Göztepe, Sakarya'da karar kıldı ama Futbol Federasyonu engeline takıldı. İzmir çevresinde stat arayan Göztepe'de kardeş kulüp Sakaryaspor'un...

04 Kasım 2014 Salı 15:31
Göztepe Federasyon'a Takıldı






ATATÜRK Stadı'nın bakıma alınması sebebiyle bu hafta Pazarspor'u konuk edecek stat arayan Göztepe, Sakarya'da karar kıldı ama Futbol Federasyonu engeline takıldı.
İzmir çevresinde stat arayan Göztepe'de kardeş kulüp Sakaryaspor'un stadında oynama fikri kabul gördü. Kararını federasyonuna ve Pazarspor'a bildiren Göztepe, konuk ekipten olumlu yanıt aldı. Federasyon ise Pazarspor, İzmir'e seyahat programını yapıp biletlerini aldığı için Göztepe'ye olumsuz yanıt verdi.
Göztepe, maçı Sakarya'da oynamak konusunda ısrarlı olduğu için federasyon, maçın oynanacağı stadı hala açıklamadı. Taraftarlar ise İzmir'de stat bulunamamasına da sert tepki gösterdiler. Sakarya'nın İzmir'e 484 kilometre olduğuna dikkati çeken sarı kırmızılılar, sosyal medyada Türkiye'nin üçüncü büyük kentinde maç oynanacak stat olmamasını eleştirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.