Göztepe için Güzelyalı'da büyük coşku

GÖZTEPELİ taraftarların Atatürk Stadı'nda başlayan şampiyonluk coşkusu, kentin tüm cadde ve sokaklarından dalga dalga taşıp, Güzelyalı'ya ulaştı. TRAFİĞİ KİLİTLEDİLER Kırklarelispor maçından çıkan sarı kırmızılı taraftarlar, akın...

26 Nisan 2015 Pazar 20:17
Göztepe için Güzelyalı'da büyük coşku






GÖZTEPELİ taraftarların Atatürk Stadı'nda başlayan şampiyonluk coşkusu, kentin tüm cadde ve sokaklarından dalga dalga taşıp, Güzelyalı'ya ulaştı.
TRAFİĞİ KİLİTLEDİLER
Kırklarelispor maçından çıkan sarı kırmızılı taraftarlar, akın akın Güzelyalı semtine giderek burada marşlar ve tezahüratler eşliğinde şampiyonluğu kutladı. Göztepe Köprüsü'nde ve çevresinde biriken ve trafiği kilitleyen binlerce futbolsever takım otobüsünü beklemeye başladı.
TİMUR'U ARACINDAN İNDİRDİLER
Takım otobüsünden önce Timur'un özel otomobiliyle geçtiğini gören futbolseverler, golcü oyuncunun önünü kesip araçtan indirdiler. Taraftarların büyük sevgi gösterisinde bulunduğu futbolcu gruba üçlü çektirdikten sonra yoluna devam etti.
TAKIM OTOBÜSÜNDE HAYAL KIRIKLIĞI
Bu arada takım otobüsünün görünmesiyle köprünün üzerinde ve çevresinde meşalelerini yakıp tezahürata başlayan taraftarlar, aracı durdurduklarında futbolcuların otobüste olmadığını görünce büyük hayal kırıklığı yaşadı. Şoförden teknik heyet ve oyuncuların stattan yakınlarının araçlarına ve taksilere binerek ayrıldıklarını öğrenen bazı taraftarların tepki gösterdiği gözlendi. Buna rağmen coşkularından bir şey kaybetmeyen sarı-kırmızılar, geç saatlere kadar kutlama yaptı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.