Güneş ve Kocaman PFDK'ye sevk edildi

TFF Hukuk Müşavirliği, basın yoluyla yaptıkları sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle teknik direktörler Şenol Güneş ile Aykut Kocaman'ı PFDK'ye sevk etti.

23 Şubat 2018 Cuma 21:38
Güneş ve Kocaman PFDK'ye sevk edildi






İSTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ı sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle tedbirsiz olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamada, Şenol Güneş ile Aykut Kocaman'ın, basın yoluyla yaptıkları sportmenliğe aykırı açıklamalar nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK'ye sevk edildikleri bildirildi.

Ayrıca, Hukuk Müşavirliğinin, Spor Toto 1. Lig takımları Gaziantepspor, Eskişehirspor, Tetiş Yapı Elazığspor, Adanaspor ve Adana Demirspor'u çeşitli nedenlerle PFDK'ye sevk ettiği aktarıldı.

Açıklamada, Altınordu oyuncusu Uğur Arslan Kuru ile Grandmedical Manisaspor futbolcusu Nikola Mikic'in kural dışı hareketleri nedeniyle PFDK'ye sevk edildikleri belirtildi.

Muhabir: Emre Doğan

Son Güncelleme: 23.02.2018 18:48
Anahtar Kelimeler:
Spor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.