Hasan Ali’ye Celtic kancası

Ada basını, Celtic’in hocası Rodgers’in Hasan Ali’yi istediğini yazdı... Ancak Pereira’nın tecrübeli sol bekin gidişine izin vermesi imkansız

24 Temmuz 2016 Pazar 11:01
Hasan Ali’ye Celtic kancası






Caner Erkin'in ayrılıp Inter'e gitmesinin ardından Beşiktaş'tan İsmail Köybaşı'nı transfer eden Fenerbahçe'de diğer sol bek Hasan Ali Kaldırım için Celtic'in devreye girdiği iddia edildi. Ada basınından Daily Record'un iddiasına göre İskoç kulübü, tecrübeli oyuncu için teklifini Fenerbahçe'ye iletti.

Teklif 2 milyon sterlin
Teknik direktör Brendan Rodgers'ın geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'ndeki maçlarını izleyip, beğendiği Hasan Ali için 2 milyon sterlin'e (2.4 milyon euro) kadar çıkılması için onay verdiği belirtildi. Ancak sol bekte alternatifi olmayan Fenerbahçe'nin Hasan Ali Kaldırım'ı bırakması beklenmiyor. Teknik direktör Vitor Pereira'nın da bu transfere izin vermesi imkansız.
.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.