Kardemir Karabükspor- Galatasaray Soyunma Odaları (2)

ABDURRAHİM ALBAYRAK: HABERLERİN HEPSİ ASILSIZDIR Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, maç sonunda, yeni hoca arayışı içinde olduklarına yönelik çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı. Çarşamba günü Prandelli...

08 Kasım 2014 Cumartesi 21:45
Kardemir Karabükspor- Galatasaray Soyunma Odaları (2)






ABDURRAHİM ALBAYRAK: HABERLERİN HEPSİ ASILSIZDIR
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, maç sonunda, yeni hoca arayışı içinde olduklarına yönelik çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı. Çarşamba günü Prandelli ile yemekte bir araya geleceklerini belirten Albayrak, "Bizim ağzımızdan kesinlikle olmayan bazı haberler çıkıyor. Yanlış kaynaklardan yanlış bilgiler alıyorsunuz. Bunu birinci ağızdan, bizden duymadan lütfen haber yapmayın. Hem kendinize, hem kendi camianıza Galatasaray'a zarar veriyorsunuz. Yeter artık Allah aşkına, rica ediyorum sizden. Basında çıkan haberlerin hepsi asılsızdır. Buna bizim taraftarlarımız da lütfen inanmasın. Hiç kimseyle görüşmedim. Bugün gazetelerde olan haberlerin hepsi asılsızdır. Sizin kaynaklarınız size yanlış bilgi veriyor. Böyle bir şey yoktur" dedi.
Burak ve Selçuk ile ilgili haberler çıktığını da hatırlatan Albayrak, "Böyle bir şey yoktur. Şuanda Galatasaray'ın havasını bozmaya kimse kalkmasın. Allah'ın izniyle biz hedefimize ulaşacağız. Başkanıma, hocama teşekkür ediyorum. Herkes görevini biliyor. Biz çok çalışıyoruz, futbolcularımız da, teknik heyetimiz de hepsi mükemmel çalışıyor. Bu milli maç arasını iyi değerlendireceğiz. Futbolla ilgili yetkiyi başkanımız tek bana vermiştir. Bizim yönetimden hiç bir arkadaşımızın böyle bir görüşme yaptığına inanmam. O kaynaklar size yanlış bilgi veriyor. O kaynaklar bitti. İki haftadır soyunma odasından kadro alabiliyor musunuz? O nedenle o kaynaklarınıza da inanmayın, onların hepsi asılsız ve yalandır" açıklamasını yaptı.
SABRİ: ALLAH KİMSEYİ BÖYLE DURUMA DÜŞÜRMESİN
Maç sonunda açıklama yapan Sabri de takımdan ayrı kaldığı dönemde çok üzüntü yaşadığını söyledi. Sabri, "Allah kimseyi böyle durumlara düşürmesin. Ama yılmadım çalışmalarıma devam ettim. Kendimi hazır tutmayı bildim. Sabrettim. Biliyordum çünkü gerçeğin ortaya çıkacağını. O nedenle vicdanen de rahattım" dedi.
Kendisi için basında 'affedildi' haberlerinin çıktığını hatırlatan Sabri şunları söyledi: "Bir insanın affedilmesi için bir suç işlemesi lazım, yanlış yapması lazım. Allah'a şükür Galatasaray forması giydiğim süre boyunca ne hocaya, ne teknik ekibe, yöneticiye, başkana bir terbiyesizliğim, yanlışım olmadı. Bırakın hocayı, yöneticiyi, kulüpte çalışan personelime, çaycıma, çimcime bile öyle bir şey olmadı. Hepsi benim ağabeyim, kardeşimdir. Her zaman ben onları çok severim, onlar da beni severler."
GEÇMİŞE TAKILMAM
Neden kadro dışı kaldığını bilmediğini ifade eden Sabri, "Hiç bir açıklama yapılmadı. Beni de üzen o oldu zaten. İnsan neden olduğunu bilse kendi muhasebesini yapabilir. Açık açık söylemek gerekirse böyle bir karar hoca tarafından verilmedi. Ben bunun sorusunu, cevabını üç ay boyunca sordum herkese alamadım. Ama fazla da uzatmaya gerek yok. Ben geçmişe takılan biri değilim" dedi.
Galatasaray'ın evi olduğunu belirten Sabri, "Ben hiç bir zaman evimden ayrı kalmadım. Benim Galatasaray için savaşan, mücadele eden bir oyuncu olduğumu herkes biliyor. Geçmişe takılıp kalan bir insan değilim, geleceğe bakarım. Artık bundan sonra Galatasaray için en iyisini yapmak için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı. 'GALATASARAY'IN KAPTANI SELÇUK'
Sabri, kaptanlıkla ilgili soruyu "Galatasaray'ın kaptanı Selçuk'tur. Verilmiş bir karar var. Ben yöneticilerin, hocalarımızın kararlarına saygı duymuşumdur" diye cevapladı.
Abdurrahim Albayrak'ın, takımdan ayrı kaldığı dönemde kendisini arayıp destek olduğunu ifade eden Sabri, "Moralimi bozmamamı, sabretmem gerektiğini söylemişti. Sağolsun bana manevi yönden çok destek verdi. Seçimle beraber zaten geri döndüm. Kendisine ve yönetimine, başkanıma teşekkür ederim. Ait olduğum yere döndüğüm için mutluyum" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.