Kardemir Karabükspor- Galatasaray Soyunma Odaları

Bülent DİKTEPE/ KARABÜK, () - MAÇ sonu basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, organize bir takıma karşı oynadıklarını, ilk 30 dakika iyi yönettiklerini, sonra geriye çekilince rakibe...

08 Kasım 2014 Cumartesi 21:36
Kardemir Karabükspor- Galatasaray Soyunma Odaları






Bülent DİKTEPE/ KARABÜK, () - MAÇ sonu basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, organize bir takıma karşı oynadıklarını, ilk 30 dakika iyi yönettiklerini, sonra geriye çekilince rakibe fırsat tanıdıklarını söyledi. 1-1'den sonra ikinci golü aradıkları için mutlu olduklarını belirten Prandelli, zor bir statta iyi galibiyet aldıklarını kaydetti.
Umut Bulut ve Burak Yılmaz'ı birlikte değerlendirmeyi düşünüp düşünmediği sorulan Prandelli, "Umut benim için ilk 11 oyuncusu. Oynasa da oynamasa da her zaman benim için hazır bir oyuncu. O anda derinliğimiz olmayan bir anda Umut'u oyuna sürüyoruz. O derinliği verebiliyor bize ve takımın boyunu da uzatabiliyor. O yüzden önemli bir futbolcu bizim için" dedi. 
Prandelli, formu eleştirilen Dzemaili'nin maçta önemli pozisyonlar bulduğunu belirterek, "Yabancı futbolcuları aldığınızda alışması için zaman tanımanız gerekiyor. Bunu atlattıktan sonra ciddi çalışmasıyla daha da ilerleyeceğini düşünüyorum. Bugün gayet de iyi oynadı" açıklamasını yaptı.
Prandelli, Snaijder'i çıkarmasıyla ilgili soruyu "Değişikliğe her zaman taktiksel olarak bakarım. O anda derinliğe daha çok önem verdim. Derinliği görmemiz gerekiyordu. Snaijder, Dortmund sonrası ufak bir sakatlık yaşadı boynuyla ilgili. Oynamak istedi. İlk 20 dakika doğru işler yaptı. Sonrasında taktiksel olarak takımı daha iyi yere taşımak için böyle yapmak istedim" diye cevapladı.
Prandelli, Burak'ın performansıyla ilgili ise "Ben performansa bakarak değerlendiririm futbolcuyu. 4 pozisyon buldu. Ama değerlendiremedi, şanssızlık oldu. Maçta karakteri, duruşu gayet iyiydi. Savaştı. Türkiye'nin en büyük golcüsü" dedi.
Prandelli, yönetimin yeni teknik direktör arayışı içinde olduğuna yönelik spekülasyonlar hatırlatılması üzerine de "Mesleğimizin bir parçası olduğunu düşünüyorum bu tür spekülasyonların. Baktığınızda 10 yıldır bu kadar puan toplamamış Galatasaray. Takım beni takip ediyor. Biz çok çalışıyoruz. Spekülasyonlar her zaman sıfır puan getirir. Biz ise birinciyiz şu anda" diye konuştu.
KAFKAS: ANTRENÖRLÜĞÜMÜZ GELİŞİYOR
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ilk 15 dakika saha dizilişi nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını, sonra oyunda dengeyi kurup pozisyon üretmeye başladıklarını söyledi. Oyunun hakimiyeti ellerindeyken ikinci golu yediklerini vurgulayan Kafkas, "Golü yedikten sonra tekrar gol aramaya başladık. Üzücü olan oyun üstünlüğü elimizdeyken golü yememizdi. Ciddi sıkıntılar içindeyiz. Sakat oyuncularımızın aynı bölgeden olması takımı kurmada ve hamle yapmada bize büyük sıkıntılar yaşatıyor.  Antrenörlüğümüz gelişiyor. Hakkımız mağlubiyet değildi" dedi.
Samba Sow ve Erkan'ın ciddi sakatlıkları oduğunu, dönüşlerinin uzadıkça uzadığını ifade eden Kafkas, "Bir taraftan lig devam ediyor. Devreye kadar topyabildiğimiz kadar puan toplayıp ikinci devre ciddi takviyeler yapmamız gerekiyor. Bu iş bunu gerektiriyor. Gücümüz var. Belli bir puan toplamak lazım. 15 puanın altına düşmemek lazım. Yoksa ciddi sıkıntılar yaşayabiliriz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.