Karşıyaka Asrın Grup'ta Sancak Dönemi

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, ()- KADINLAR Voleybol 2. Ligi A Grubu'nda zirve mücadelesi veren Karşıyaka Asrın Grup'ta Alper Erdoğuş ile yolların ayrılmasının ardından antrenörlük görevine Nejat Sancak getirildi. Takımın bugün evinde...

23 Kasım 2014 Pazar 20:08
Karşıyaka Asrın Grup'ta Sancak Dönemi






Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, ()- KADINLAR Voleybol 2. Ligi A Grubu'nda zirve mücadelesi veren Karşıyaka Asrın Grup'ta Alper Erdoğuş ile yolların ayrılmasının ardından antrenörlük görevine Nejat Sancak getirildi.

Takımın bugün evinde Yeşilbayramiç'i 3-0 yendiği karşılaşmayı izleyen deneyimli çalıştırıcı 1 artı 1 yıllık sözleşme imzaladı. Voleybol Şube Sorumlusu Vural Budak, “Kariyerli, iddialı ve bizi şampiyonluk hedefimize ulaştıracak bir isimle anlaştık” dedi.

FIVB Uluslararası Antrenör Eğitmeni olan 52 yaşındaki Nejat Sancak, Karşıyaka'nın yerinin 1. Lig olduğuna vurgu yaparak, “Karşıyaka çok büyük bir camia. Bu camiaya 1. Lig yakışır. Takımı layık olduğu yere çıkarmak için görevi kabul ettim. 2. Lig'de şimdilik misafiriz. Şampiyonluktan başka düşüncemiz yok” diye konuştu. Son olarak 2008'de Karadağ Kadın Milli Takımı'nı çalıştıran tecrübeli teknik adam, “Hocaların hocası” olarak anılıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.