Kasımpaşa evinde kayıp 

Kasımpaşa evinde oynadığı Antalyaspor maçını 2-1 kaybederek çok kıymetli 3 puandan oldu.

03 Kasım 2018 Cumartesi 19:09
Kasımpaşa evinde kayıp 






Kasımpaşa evinde kayıp 
   Kasımpaşa evinde oynadığı Antalyaspor maçını 2-1 kaybederek çok kıymetli 3 puandan oldu.Süper Lig'de liderin hemen arkasında yer alan Mustafa Denizli yönetimindeki Kasımpaşa evinde Antalyaspor'a 2-1 mağlup olarak zirve yarışında ağır bir yara aldı. Geçtiğimiz sezon düşme hattından kurtulma mücadelesi veren Antalyaspor, Bülent Korkmaz'ın takımın başına geçmesi ile yakaladığı çıkışı Kasımpaşa deplasmanında da sürdürdü.

   Spor Toto Süper Lig’in 11’inci haftasında Antalyaspor, deplasmanda Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup etti. Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri 43’üncü dakikada Diego Angelo ve 83’üncü dakikada penaltıdan Doukara atarken, Kasımpaşa’nın mücadeledeki tek golü 20’nci dakikada Veysel Sarı’dan geldi. Geçtiğimiz sezon düşme hattından kurtulma mücadelesi veren Antalyaspor, haftaya ikinci sırada giren Kasımpaşa’yı yenerek, üçüncü sıraya yükseldi. Bülent Korkmaz’ın takımın başına geçmesinin ardından önemli bir seri yakalayan Antalyaspor, Mustafa Denizli ile çıkışa geçen Kasımpaşa karşısında üç puanı hanesine yazdırarak zirve yarışına ortak oldu.

Akhisarspor 1- BB Erzurumspor 1

    Akhisarspor evinde BB Erzurumspor ile 1-1 berabere kalarak puanları paylaştılar.Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor arasındaki mücadele berabere bitti. Ligin alt sıralarını yakından ilgilendiren maçta Büyükşehir Belediye Erzurumspor Auremir ile öne geçerken, Teleset Mobilya Akhisarspor Güray Vural’ın penaltı golü ile bir puanı kurtardı.

Kaynak:Sözcü

Son Güncelleme: 03.11.2018 16:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.