Kocaeli Birlikspor Onur Okan'ı renklerine bağladı

SPOR Toto 2'nci Lig takımlarından Kocaeli Birlikspor Karşıyaka'nın 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Onur Okan'ı renklerine bağladı. Sezon sonunda Feyyaz, Burak ve Üstün'ün takımdan ayrılması nedeniyle Kocaeli Birlikspor forvet hattına...

01 Ağustos 2015 Cumartesi 13:10
Kocaeli Birlikspor Onur Okan'ı renklerine bağladı






SPOR Toto 2'nci Lig takımlarından Kocaeli Birlikspor Karşıyaka'nın 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Onur Okan'ı renklerine bağladı.
Sezon sonunda Feyyaz, Burak ve Üstün'ün takımdan ayrılması nedeniyle Kocaeli Birlikspor forvet hattına Kırklarelispor'dan Onur Garip, Gaziantepspor'dan Serhan Yılnaz ve Pendikspor'dan Uğur Işıkal'ı kadrosuna kattı. Yeşil siyahlılar son olarak forvet hattına Karşıyaka'nın 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Onur Okan'ı da aldı. Geçtiğimiz sezon sezon PTT 1'inci Ligi'n'de 28 maçta 3 gol kaydeden Onur gece geç saatlerde Erzurum'a giderek burada kamp yapan takımla birlikte çalışmalara başladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.