Milan Bayern Münih maçı kaç kaç bitti maç skoru sonucu

Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Milan, gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada Bayern Münih'i penaltılar sonucunda 5-3 yendi ve turnuvadaki ilk galibiyetini aldı.

29 Temmuz 2016 Cuma 11:10
Milan Bayern Münih maçı kaç kaç bitti maç skoru sonucu






Chicago kentinin Soldier Field stadında oynanan karşılaşmaya her iki takımda birçok as futbolcusunu oynatarak maça başladı. Milan genç oyuncusu Niang'ın 23.dakikada attığı golle 1-0 öne geçmeyi başardı. Bu dakikadan sonra oyunda üstünlüğü eline alan Bayern Münih 29.dakikada Ribery ve 38.dakikada Alaba'nın attığı gollerle ilk yarıyı 2-1 üstün tamamladı.

MAÇ 3-3 BİTTİ, PENALTILARA GİTTİ

İkinci yarıya hızlı başlayan yan ise İtalyan ekibi Milan oldu. 49.dakikada Bertolacci'nin golüyle skoru eşitleyen ekip , 61.dakikada oyuna sonradan giren Kucka'nın golüyle 3-2 öne geçmeyi başardı. Maçın 90.dakikasında ise sahneye gene Bayern Münih'in Fransız yıldızı Frank Ribery çıktı. Penaltı vuruşunu soğukkanlılıkla gole çeviren Ribery skora 3-3'lük dengeyi getirdi ve karşılaşma penaltılara uzadı.

Bayern ismine penaltıyı gole çeviren isimler Lahm, Alaba ve Bernat olurken Rafinha penaltı vuruşundan yararlanamadı. Milan'da ise Honda , Matri , Kucka , Romagnoli ve Boneventura kullanılan penaltı vuruşlarının hepsine gole çevirerek Milan'a galibiyeti getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.