Motosiklet tutkunlarından Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Antalya'da başlattıkları "İki Teker Moto Zeytin Dalı Konvoyu" etkinliği kapsamında Kilis'e gelen motosiklet tutkunları, Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla Kilis'e geldi.

24 Mart 2018 Cumartesi 23:23
Motosiklet tutkunlarından Zeytin Dalı Harekatı'na destek






KİLİS (AA) - Antalya İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Arama Kurtarma ekiplerince oluşturulan konvoyda, Kütahya, Çorum, Malatya, Konya, Adıyaman illerinden de katılımcılar yer aldı.

20 motosikletli kişiden oluşan konvoy, 2 gün süren yolculuğun ardından Kilis'e ulaştı.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan grup, buradan Öncüpınar Sınır Kapısı'na bir konvoy oluşturdu. Bazı vatandaşların da destek verdiği konvoy Türk bayrağıyla şehir turu atarak harekata destek verdi.

Antalya İHH Arama Kurtarma Sorumlusu Ali Uygur, gazetecilere yaptığı açıklamada, güzel duygular içerisinde yolculuğu gerçekleştirdiklerini söyledi.

İzin verilmesi halinde Suriye'ye de geçmek istediklerini dile getiren Uygur, "Kahraman askerlerimizle aynı duyguları paylaştığımızı belirtmek için 'İki Teker Moto Zeytin Dalı Konvoyu' düzenledik. Kütahya, Çorum, Malatya, Konya, Adıyaman’dan da katılımcılar yer aldı. Askerlerimize dualarımızı getirdik." diye konuştu.

Muhabir: Rıdvan Korkulutaş

Son Güncelleme: 25.03.2018 06:06
Anahtar Kelimeler:
Türkiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.