New York Maratonu'nda Yaklaşık 50 Bin Kişi Koştu

Geleneksel New York Maratonu'nda bu yıl yaklaşık 50 bin kişi koştu. 42 kilometrelik maratonda erkeklerde Kenyalı Wilson Kipsang bayanlarda da yine Kenyalı Mary Keitany birinci oldu. İlki 1970 yılında yapılan ve 127 kişinin...

03 Kasım 2014 Pazartesi 10:16
New York Maratonu'nda Yaklaşık 50 Bin Kişi Koştu






New York Maratonu'nda Yaklaşık 50 Bin Kişi Koştu

Nafiz ALBAYRAK, New York-

Geleneksel New York Maratonu'nda bu yıl yaklaşık 50 bin kişi koştu. 42 kilometrelik maratonda erkeklerde Kenyalı Wilson Kipsang bayanlarda da yine Kenyalı Mary Keitany birinci oldu. İlki 1970 yılında yapılan ve 127 kişinin katılıp, yalnızca 55 kişinin bitiş çizgisine varmayı başardığı, 2012 yılında Sandy Kasırgası yüzünden iptal edilen New York Maratonu'na bu yıl yaklaşık 50 bin kişi katıldı. New York Koşucular Kulübü tarafından düzenlenen ve kentin Staten İsland, Broooklyn, Queens, Manhattan ve Bronx semtlerini kapsayan 42 kilometrelik koşuyu, binlerce kişi izleyip alkış ve tezahüratlarla koşuculara destek verdi.

New York Maratonu'nu erkeklerde birinci olan Wilson Kipsang 2:10:59, bayanlarda birinci olan Mary Keitany de 2:22:31 dereceleri ile tamamladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.