Östersunds-Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda

Galatasaray, 2017-2018 sezonunu Östersunds'a karşı oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçıyla resmen açıyor..

13 Temmuz 2017 Perşembe 09:29
Östersunds-Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda






Östersunds-Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda
   Galatasaray, 2017-2018 sezonunu Östersunds'a karşı oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçıyla resmen açıyor.Galatasaray'ın bu akşam Jamtkraft Arena'da oynayacağı maç TSİ 20:00'de başlayacak. Mücadele Kanal D'den canlı yayınlanacak.
   Östersunds-Galatasaray maçında İspanya Futbol Federasyonu'ndan Juan Martinez Munuera düdük çalacak. Munuera'nın yardımcılıklarını Diego Barbero Sevilla ve Cesar Manuel Noval Font yapacak. Dördüncü hakem ise Mario Melero Lopez olacak.
    ÖSTERSUNDS İLK KEZ KATILIYOR
   1996 yılında üç takımın birleşmesiyle kurulan Östersunds, geçen sezon İsveç Kupası'nı alarak tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına katılmaya hak kazandı. Geçen yıl ligi 8. sırada tamamlayan İsveç ekibi, İsveç Ligi'nde geride kalan 14 haftada 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi ile 6. sırada bulunuyor. Östersunds maçı öncesinde kadroyu Maicon, Younes Belhanda ve Bafetimbi Gomis ile güçlendiren takımımız ise Slovakya'da geçirdiği yaz kampı süresince iki hazırlık maçı oynadı. Galatasaray bu maçların ilkinde Macaristan ekibi Gyirmot'u Donk'un penaltısıyla geçerken bir başka Macaristen ekibi Diosgyor'u Belhanda ve Eren Derdiyok'un penaltı golleriyle 2-0 mağlup etti.
Son Güncelleme: 13.07.2017 09:36
Anahtar Kelimeler:
GalatasarayÖstersunds
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.