Palandöken'de İnegöl Maçı Heyecanı

ERZURUM Palandöken Belediyesi'nin bu yıl birinci lige çıkan Erkek Voleybol takımını 19 Ekim günü Bursa'da oynayacağı İnegöl Belediyespor maçının heyecanı sardı. Palandöken Belediyesi'nin Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonunda bugün...

01 Ekim 2014 Çarşamba 19:08
Palandöken'de İnegöl Maçı Heyecanı






ERZURUM Palandöken Belediyesi'nin bu yıl birinci lige çıkan Erkek Voleybol takımını 19 Ekim günü Bursa'da oynayacağı İnegöl Belediyespor maçının heyecanı sardı.
Palandöken Belediyesi'nin Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonunda bugün düzenlenen tanıtım toplantısına, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Başkan Yardımcısı ve Belediye Spor Külüp Başkanı Zafer Bület Engin, Erkek Voleybol Takımı Şube Sorumlusu ve Genel Menejeri Ömer Kolişler, Antrenör Ünsal İsmail Kırıcı katıldı. Palandöken Belediyespor'un sezon transfer ettiği Afrikalı Yakan Guma, Belcikalı Matthias Valkiers, Bulgar Metodi Aneniev ile gövde gösterisi yaptı.Umut Yücel Baran, Niyazi Durmaz, Faik Yaz, Ali Çayır, Özgür Ramis Ail, Metin Durmuş, Ömer Kurtay, Mete Güngör, Mehmet Yeşilyemiş ve takım kaptanı Süleyman Kolişler'den oluşan takım ilk lig maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar "Belediye olarak 6 yıldır spora ve sporcuya destek oluyoruz. Son 3 yıldır voleybolda söz sahibiyiz. Artık voleybol denilince akla biz geliyoruz. Palandöken ile voleybol arasında güzel bir özdeşleşme oluştu. Çok zorluklar içerisinde bu noktaya geldik. Erzurum'da voleybol takımını amatörden aldık birinci lige çıktık. Tabi 1'inci ligde kalmak kolay değil. Dolayısıyla bu yaz çok ciddi transferler yaptık. Biz takımımıza güveniyoruz. Allah'ın izniyle hedefe ulaşacağımızdan hiç endişem yok. Şu anda sahamız 1500 kişilik ve tamamen uluslararası standartlara uygun olarak yapılmış. Herkesi maçlara ve bizi desteklemeye bekliyorum" diye konuştu.   FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.