Petar Filipovic Atiker Konyaspor'da

Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, Austria Wien takımında forma giyen Hırvat defans oyuncusu Petar Filipovic ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

18 Ağustos 2017 Cuma 21:51
Petar Filipovic Atiker Konyaspor'da






KONYA (AA) - Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, Austria Wien takımında forma giyen Hırvat defans oyuncusu Petar Filipovic ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Yeşil-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 26 yaşındaki futbolcu için Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda imza töreni düzenlendi.
Törende açıklamalarda bulunan Atiker Konyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tınmaz, yeşil-beyazlı ekibin transfer çalışmalarının sürdüğünü belirtti.
Filipovic: Konyaspor'a geldiğim için çok mutluyum ve gururluyum

Petar Filipovic de imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, Konya'ya gelmeden önce Konyaspor ve şehir hakkında bilgisinin olduğunu anlattı.
Geçen sezon bazı Süper Lig maçlarını takip ettiğini vurgulayan Filipovic, "Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa maçını dikkatle seyrettim. Takımımız gayet iyiydi, çok beğendim. Takım arkadaşlarımla da konuştum onlardan da hep pozitif geri dönüşler aldım. O yüzden Konyaspor'a geldiğim için çok mutluyum ve gururluyum." değerlendirmesinde bulundu.
Konya'ya geldiğinde ilk öğrendiği şeyin şehrin plaka numarası olduğunu aktaran Filipovic, "Hiç tereddüt etmeden hem taraftarlarımızı mutlu etmek hem de burada olmaktan ne kadar mutlu olduğumu belirtmek için 42 numaralı formayı seçtim." ifadelerini kullandı.
Muhabir: Basir Gülüm

Son Güncelleme: 19.08.2017 08:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.