Prizren Beşiktaşlılar Derneği yönetimini seçti

KOSOVALI Beşiktaş taraftarları yeni başkan ve yönetimini seçti. Kosova'nın Prizren şehrinde 2 yıl önce kurulan Prizren Beşiktaşlılar Derneği, düzenlediği genel kurul toplantısıyla 21 kişiden oluşan yeni yönetimini seçti....

30 Mart 2015 Pazartesi 10:23
Prizren Beşiktaşlılar Derneği yönetimini seçti






KOSOVALI Beşiktaş taraftarları yeni başkan ve yönetimini seçti.
Kosova'nın Prizren şehrinde 2 yıl önce kurulan Prizren Beşiktaşlılar Derneği, düzenlediği genel kurul toplantısıyla 21 kişiden oluşan yeni yönetimini seçti. Prizren'deki Beşiktaş Derneği binasındaki genel kurul toplantısında 200'e yakın üye yeni yönetimini seçti. Türkiye'de üniversite eğitimini tamamlayan genç işadamı Emre Çabrati, yeni başkan oldu. Toplantıda ayrıca 2 asbaşkan, dış ilişkiler sorumlusu ve finans sorumlusu da seçildi. Emre Çabrat, oy kullanan üyelere teşekkür ederken seçimi kazanan 2'nci Dönem Yönetim Kurulu üyelerini kutladı. Çabrat, "Şanlı tarihiyle, efsaneler yazmış Beşiktaş'ımızın, Balkanlardaki temsilcileri olarak bizler, bu ailenin bir parçası olmaktan gurur duymaktayız" dedi.
 

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.