Robin van Persie'nin Türkiye'ye gitmeyeceği iddia edildi

Faruk ZABCI/LONDRA, () - İNGİLİZ internet sitesi Talksport, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile adı anılan Manchester United'ın Hollandalı oyuncusu Robin van Persie'nin Türkiye'ye gitmeyeceğini iddia etti. Talksport'un haberine göre...

03 Temmuz 2015 Cuma 23:00
Robin van Persie'nin Türkiye'ye gitmeyeceği iddia edildi






Faruk ZABCI/LONDRA, () - İNGİLİZ internet sitesi Talksport, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile adı anılan Manchester United'ın Hollandalı oyuncusu Robin van Persie'nin Türkiye'ye gitmeyeceğini iddia etti.

Talksport'un haberine göre van Persie, oturmuş aile düzenini bozup Türkiye'de yeni bir hayat kurmak istemiyor. Talksport, Hollandalı futbolcunun Old Trafford'da geleceğinin belirsiz olmasına rağmen, Türkiye'de şansını denemek istemediğini iddia etti. Yıldız futbolcunun, transfer dönemi kapanmadan Türkiye dışında başka bir ülkede kulüp arayabileceği belirtildi. Manchester United'ın, Robin van Persie'yi satarak, maddi yükünden kurtulmaya çalıştığı da vurgulandı.

Futbolculuğunun son yıllarında Türkiye'de oynamaya meraklı olmadığı öne sürüyen Robin van Persie'nin hangi takıma gideceğinin merak konusu olduğu kaydedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.