Rus Başkan'dan Fenerbahçe maçı öncesi barış mesajı

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lokomotiv Moskova'nın Başkanı Olga Smordskaya, mücadele için İstanbul'a gelme kararı aldı.

07 Şubat 2016 Pazar 19:40
Rus Başkan'dan Fenerbahçe maçı öncesi barış mesajı






Rus Başkan'dan Fenerbahçe maçı öncesi barış mesajı

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lokomotif Moskova'nın kadın başkanı Olga Smordskaya, İstanbul'daki maça gelme kararı aldı.

Genelde çok fazla maçlara gitmesiyle tanınmayan Smordskaya, Futbol Zirvesi isimli Rus dergisine verdiği demeçte; "Ben siyasi konuların daha bir sorun yaratacağını düşünmüyorum. Bu bir spor karşılaşması, tamamen siyasetin dışında. Ben tüm sorunların saygı ile tedavi edilebileceğine inanıyorum. Şimdi Fenerbahçe ile oynamak için gidiyoruz. Bize orada çok nazik davranılacağını biliyorum. Futbol tüm halklar için bir bayram olsun" diye konuştu.
Son Güncelleme: 07.02.2016 19:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.