Şenol Güneş: ‘Akıllı ve sabırlı olmalıyız’

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, RB Leipzig maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

25 Eylül 2017 Pazartesi 17:09
Şenol Güneş: ‘Akıllı ve sabırlı olmalıyız’






Şenol Güneş: ‘Akıllı ve sabırlı olmalıyız’

   Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, RB Leipzig maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. “Grubun ikinci maçını oynayacağız. Yarınki maçlar önemli. Grupta denk takımlar var. Rakip; disiplinli, sert savunma ve önde baskı yapan bir takım. Fizik gücü ve top tekniği yüksek bir ekip. Yeni bir takım görüntüsü var. Oynadıkları oyun sürpriz yapmaya elverişli. Hızlı hücum oynamayı iyi beceren bir takım. Orta sahada iyi oyuncuları var. Yetenekli bireysel oyuncuları var. Akıllı ve sabırlı olmalıyız. Takım olarak son idmanı yapıp yarınki maçı kazanmak istiyoruz. Kendi futbolumuzu oynayacağız. Yorgunluklar futbolda var. Kendi oyunumuzu oynayacağız ve sonucun ne olacağını göreceğiz. Sahamızda kazanmalıyız. Rakibe göre, takımın durumuna göre ilk onbir planlamasında oyuncu değişiklikleri olabilir.”

Cenk Tosun: ‘Zor bir maç olacak’

   Beşiktaşlı Futbolcu Cenk Tosun, RB Leipzig maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. “Zor bir maç olacak. Kısa sürede kendimizi hazırladık. Gerekli analizleri yaptık. Tamamen maça hazırız. Leipzig maçını kazanıp altı puana yükselip liderliği sürdürmek istiyoruz. Alman ligini yakından takip ediyorum. İki yılda çok önemli işler başardılar. Çok koşan bir takım. Gerekli taktikleri aldık. Üç puan için sahada her şeyimizi vereceğiz. İnşallah yarın gol atarım ve takım kazanır. Takımın moral ve motivasyonu çok yüksek.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.