Sivasspor'a 500 Öğrenciden Moral

ESKİŞEHİRSPOR  maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdüren Sivasspor'un antrenmanını ziyaret eden öğrenciler, kırmızı beyazlı futbolculara mloral vendi. 2 ÇİFT KALE MAÇ YAPTILAR Teknik direktör Roberto Carlos nezaretinde...

05 Kasım 2014 Çarşamba 15:31
Sivasspor'a 500 Öğrenciden Moral






ESKİŞEHİRSPOR  maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdüren Sivasspor'un antrenmanını ziyaret eden öğrenciler, kırmızı beyazlı futbolculara mloral vendi.
2 ÇİFT KALE MAÇ YAPTILAR
Teknik direktör Roberto Carlos nezaretinde gerçekleşen antrenman top kapma çalışması ile başladı. Ardınan kondisyon çalışan kırmızı beyazlılar, daha sonra açma germe hareketleri yaptı. Yaklaşık 2 saat süren antrenman çift kale maç ile sona erdi. Antrenmanda gergin tavırlarıyla dikkat çeken teknik direktör Roberto Carlos, maç esnasında oyununu sık sık durdurarak futbolcularını uyardı. Sakatlığı bulunan Hakan Arslan ile izinli olan Ümit Kurt antrenmana katılmadı.
ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ
Sivas Amerikan Sağlık ve Kültür Koleji'nin ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, Sivasspor'ın tesisleriri ziyaret etti. Yaklaşık 500 kişilik öğrencinin alkışları eşliğinde antrenman sahasına çıkan futbolcular, yoğun ilgi gördü. Futbolculardan imza alarak fotoğraf çektiren öğrenciler, zaman zaman tezahüratta bulundu.
ROBERTO CARLOS'UN PORTRESİNİ ÇİZDİ
Okulun 7'inci sınıf öğrencilerinden Deniz Hüseyinzade, Roberto Carlos'a kendi çizdiği karakalem portresini hediye etti. Carlos'da, "Bu tip desteklerin bize çok büyük faydası var. Onlardan aldığımız bu güzel enerjiyi sahaya yansıtıp, saha içerisinde en iyi şeyleri yapıp, en iyi sonucu almaya çalışacağız" dedi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.